Romania-Spaniaa-75”Nu pot exprima în cuvinte ceea ce am trăit la meciul cu Franța”, a subliniat Nicolae Stanciu, unul dintre cei mai buni jucători români la meciul de deschidere de la Euro a României contra ”cocoșilor galici”. Chiar dacă au reușit o partidă bună contra francezilor, românii au fost învinși în min. 89, însă fotbaliștii pregătiți de Anghel Iordănescu nu dezarmează și așteaptă o victorie cu Elveția, meci care va avea loc miercuri, de la ora 19.00, tot la Paris, însă pe Stadionul Parc de Princes. Albaiulianul Nicolae Stanciu a vorbit despre tot ceea ce a simțit pe gazon la meciul cu Franța, precum și despre partidele viitoare, într-o conferință de presă.

Puțin deranjat de comparațiile numărului 10 de-a lungul timpului la națională, Nicolae Stanciu a precizat că nu a cerut în mod expres acest număr pe spate, și că tricoul de decar nu îl influențează negativ.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Eu nu pot fi comparat cu Hagi sau Mutu, ei sunt unici. Dar se vorbește prea mult despre acest număr 10. La francezi, numărul 10 a fost preluat de Gignac, însă nimeni nu a făcut comparații cu Zidane”, a declarat Nicolae Stanciu.

”Dorim să batem Elveția”

Chiar dacă au fost învinși nemeritat de Franța, fotbaliștii români încearcă să treacă peste acest eșec, fiind ajutați și de milioanele de încurajări venite tocmai de unde se așteptau mai puțin – din partea publicului din România. S-a trecut deja la pregătirea următorului meci, cel de miercuri contra Elveției, partidă care va avea loc de la ora 19.00.

”Personal cred că meciul cu Elveția este decisiv. Ne dorim cu toții să îl câștigăm. Am văzut meciul lor cu Albania și cred că suntem de aceeași valoare. Avem timp să pregătim duelul, dar atât eu cât și colegii mei suntem încrezători și convinși că putem scoate un rezultat pozitiv”, a declarat Nicolae Stanciu.

Întreaga declarație a mijlocașului din Alba Iulia o puteți urmări în materialul video postat mai jos:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.