Echipa de minivolei fete a ACS Atomic Blaj a câștigat, la sfârșitul săptămânii trecute, prima ediţie a turneului „Alpha Volleyball Tour 2019” Sibiu.

Micile voleibaliste din Blaj, pregătite de profesorul Dan Balu, au învins în finală formația CSS Sibiu (scor 3-2) și au dovedit că un proiect sportiv centrat pe mișcarea de masă poate da rezultate foarte bune.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La turneul desfășurat sâmbătă 28 septembrie, în sala de sport a Clubului Sportiv Școlar din Sibiu, au participat șase echipe, care au fost împărțite în două grupe: ACS Alpha Sport Team Sibiu 1 și 2, CSS Sibiu, ACS Force Sport Bucureşti, ACS Atomic Blaj şi CS Torpi Tg. Mureş. Atomic Blaj, care a terminat pe locul doi în grupa sa, după victoria cu Alpha Sport Team Sibiu 2 (scor 2-0), a trecut în semifinale de ACS Force Sport Bucureşti cu 2-1 (s-a jucat după sistemul două seturi din trei), iar în finală s-a impus cu 3-2 în fața formației CSS Sibiu, luându-și revanșa după înfrângerea din grupă (1-2).

Componența echipei care a participat la turneul de la Sibiu este următoarea: Mihu Mara, Barna Brianna, Mărginean Iulia, Săbăduș Amira, Nicoară Daiana, Gruiescu Anastasia, Pascu Alesia, Haidău Sarah, Comănici Ștefania, Fogarași Trisha și Baciu Natalia.

Competiția a fost organizată de ACS Alpha Sport Team Sibiu şi cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport, partener sl turneului fiind CSS Sibiu.

ACS Atomic Blaj, un club sportiv care este susținut exclusiv din sponsorizări și investiții private, va avea, din acest sezon, două echipe de volei juvenil înscrise în Campionatul Național. După ce anul trecut a participat cu echipa de minivolei fete pentru prima oară la o competiție organizată de Federația Română de Volei, făcând ca Blajul să aibă în premieră două echipe în aceeași competiție, din toamnă ACS Atomic Blaj va fi prezent în competițiile naționale cu echipele de minivolei și speranțe feminin.

La minivolei feminin, ACS Atomic Blaj a fost repartizat în Seria I, alături de CSS Blaj, CSS Târgu Mureș, CSS Târnăveni și CSS Torpi Ms Târgu Mureș. În schimb, în Divizia Speranțe feminin, ACS Atomic Blaj va evolua în Seria H, alături de echipele LPS Cetate Deva, CSS Blaj, CS Ocna Mureș și CSS Sibiu.

Meciurile vor avea loc în sistem turneu, fiecare formație urmând să fie organizatoare, echipele pregătite de Dan Balu urmând să-și dispute partidele de pe teren propriu în Sala de Sport de la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” și în Sala de Sport a Liceului Tehnologic „Timotei Cipariu” Blaj.

sursa: Nicu Goga (Radio Blaj)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.