Volei Alba-Blaj - Dinamo Moscova35Unul dintre principalii stâlpi ai structurii solide de la Volei Alba Blaj, Adina Salaoru, căpitanul echipei speră ca noul an să fie la fel de bun ca 2015, iar satisfacțiile iubitorilor echipei să atingă cele mai înalte culmi. Pentru eforturile sale, dar și pentru prestațiile din ultima perioadă, Adina Salaoru a fost desemnată și căpitanul echipei naționale de volei feminin.

Adina Salaoru este una dintre cele mai bune voleibaliste românce, titulară de bază în echipa Blajului de la primul său sezon și până în prezent. Căpitanul echipei speră la un 2016 mai bun, cu îndeplinirea tuturor dorințelor pe plan profesional.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ne bucurăm că la finalul acestui an calendaristic am reușit să terminăm turul campionatului în fruntea clasamentului. Anul voleibalistic însă este abia la jumătate fapt ce ne motivează să ne păstrăm concentrarea pentru ca în perioada următoare să ne consolidăm poziția ocupată. Mulțumim celor care anul acesta au fost alături de noi și ne-au susținut necondiționat și sperăm într-un 2016 cel puțin la fel de reușit!”, a susținut Adina Salaoru, căpitanul echipei Volei Alba Blaj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.