foto: facebook Volei Alba Blaj

CSM Volei Alba Blaj își întărește poziția de coordonator prin transferul Aleksandrei Cirovic (21 ani), una dintre tinerele speranțe ale voleiului din Serbia.

La fel ca proaspăta campioană mondială Maja Aleksic, Aleksandra Cirovic a semnat cu vicecampioana Europei un contract pe 2 ani de zile, timp în care va îmbrăca tricoul cu numărul 14.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Născută la Belgrad, Aleksandra Cirovic (1,78 m) vine de la Vizura Ruma Belgrad, echipă cu care a câștigat campionatul Serbiei și a evoluat în grupele Ligii Campionilor. Noul coordonator al echipei din Blaj a mai jucat pentru echipa din Mica Romă la Cupa Blajului.

Aleksandra Cirovic va avea drept de joc atât în campionat cât și în cupele europene și ar putea debuta oficial pentru CSM Volei Alba Blaj chiar sâmbătă, la meciul cu CSU Belor Galați, din prima etapă a Diviziei A1. 

Prin acest transfer, clubul CSM Volei Alba Blaj își confirmă politica de a aduce la Blaj, pentru o mai lungă perioadă de timp, voleibaliste tinere și de mare perspectivă în voleiul european. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.