Volei Alba Blaj își continuă parcursul european, iar astăzi, de la ora 18.00, în Sala ”Transilvania” din Sibiu, va întâlni Volero Zurich, o forță a voleiului european. Volei Alba Blaj a suferit două înfrângeri cu echipele din Rusia, ambele la scorul de 1-3, pe când Volero Zurich are o victorie și o înfrângere în maxim de seturi. Este și un ”război” la distanță între Darko Zakoc și celălalt sârb, de pe banca echipei din Elveția, Zoran Terzic, fostul tehnician al echipei CSM Târgoviște.

Accesul în sala sporturilor din Sibiu va fi și de această dată liber, fără vreun ban, iar Blajul așteaptă o asistență mare, având în vedere că la Volero Zurich sunt jucătoare de talie mondială, care promit spectacol. Darko Zakoc așteaptă și el o demonstrație de volei din partea ambelor echipe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Meciul cu Volero Zurich trebuie să fie o plăcere pentru noi, nu suntem favoriţi, vom intra în acest joc fără presiune, la fel cum a fost cu Dinamo Moscova şi Dinamo Krasnodar, echipa are calitate şi acest lucru trebuie confirmat pe teren. Volero Zurich este una dintre echipele favorite la calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, din păcate a pierdut meciul cu Dinamo Moscova, scor 2-3, şi va veni la Sibiu să joace cu multă atenţie, foarte motivată şi va fi şi mai greu pentru noi. Noi trebuie să oferim cea mai puternică rezistenţă posibilă”, a precizat antrenorul campioanei României.

Și primarul urbei din județul Alba, Gheorghe Rotar, se așteaptă la spectacol, acesta precizând că o eventuală victorie a Blajului ar echivala cu un titlu câștigat în România.

„Mergem la Sibiu să câştigăm, pentru că, indiferent de numele adversarului, acesta este spiritul Blajului şi al meu personal, deşi suntem conştienţi că ne confruntăm cu o echipă care, la nivel de buget şi notorietate, se poate compara cu Barcelona din fotbal, de exemplu. Nu ridicăm adversarul în slăvi, dar trebuie să fim realişti. O victorie cu Volero Zurich ar echivala cu câştigarea unui campionat în România”, a precizat Gheorghe Rotar, edilul municipiului Blaj.

Duelul dintre Volei Alba Blaj și Volero Zurich este televizat pe Digisport 2 și va începe la ora 18.00.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.