cs ocna mures volei femininSâmbătă, la Tânăveni, respectiv Blaj vor intra în competiție pentru prima dată în acest an echipele de minivolei masculin și feminin – CS Ocna Mureș și CSȘ Blaj. De asemenea, duminică, la Ocna Mureș echipa de volei feminin cadete va avea parte de un meci interesant contra formației CSȘ Târnăveni.

Sâmbătă, la Târnăveni va avea loc cel de-al 3-lea turneu din cadrul Campionatului Național, Divizia Minivolei, seria K, unde vor participa echipele feminine ale CSȘ Târnăveni, CSȘ Blaj și CS Ocna Mureș. Reprezentantele județului Alba sunt deja calificate la turneul semifinal, fază care se va desfășura în primăvara acestui an.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aceeași fază va avea loc tot sâmbătă, însă de această dată la minivolei masculin, când la Blaj se vor întâlni CSȘ Blaj, CSM Câmpia Turzii și CS Ocna Mureș. La fel ca în cazul fetelor și micii voleibaliști din județul Alba sunt calificați în etapa următoare.

Duminică, de la ora 12.00, echipa de volei feminin cadete CS Ocna Mureș va întâlni pe teren propriu CSȘ Tânăveni în cea de a 7-a etapă a întrecerii naționale.

sursa foto: CS Ocna Mureș

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.