CSM Volei Alba Blaj va întâlni, în deplasare, joi seara, campioana Ungariei, Vasas Óbuda Budapesta, în cea de-a treia etapă a Ligii Campionilor la volei feminin. Va fi prima întâlnire oficială pe care o va avea CSM Volei Alba Blaj împotriva unui adversar din Ungaria.

Meciul de joi la Budapesta va începe la ora 20.00 și nu va fi televizat. Partida va putea fi urmărită, contra cost, pe https://www.eurovolley.tv/en-int/playerpage/91827 sau live-scor pe https://cevlive.cev.eu/DV_LiveScore.aspx?ID=37517

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fără punct după primele două etape, campioana României vizează prima victorie în actuala ediție a competiției, pe terenul unei formații care a pierdut cu 3-2 la Conegliano, dar care a fost învinsă acasă de Nantes în minimum de seturi. 

Cu șanse de calificare destul de mici, CSM Volei Alba Blaj speră într-o prestație cât mai reușită în fața unei echipe ce a debutat în acest an în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa. „Suntem obligați să jucăm cel mai bun volei posibil, pentru că din aceste meciuri trebuie să câștigăm experiență și trebuie să fie adevărate lecții pentru noi”, afirmă tehncianul campioanei României, Darko Zakoc.

În celălalt meci al Grupei D, proaspăta campioană mondială a cluburilor, Imoco Conegliano, a învins, în deplasare, marți seara, Nantes VB, cu 3-0.

Înaintea meciului de la Budapesta, în clasament conduce Imoco Conegliano (8 puncte), urmată de Nantes VB (6 puncte), Vasas Budapesta (1 punct) și CSM Volei Alba Blaj (0 puncte). 

sursa: facebook Volei Alba Blaj

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.