foto: facebook Volei Alba Blaj

CSM Volei Alba Blaj a făcut un pas uriaş spre câştigarea unui nou titlu naţional. 

Joi seară, în Sala Polivalentă din Capitală, echipa din Blaj a învins cu 3-2 contracandidata CSM Bucureşti.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe seturi scorul a fost 21-25 (în 22 de minute), 25-17 (în 20 de minute), 20-25 (în 25 de minute), 25-19 (în 24 de minute) şi 8-15 (în 14 minute).

Ioana Baciu, cu 25 de puncte, a fost cea mai eficientă jucătoare din tabăra Blajului.

„Victoria este importantă în primul rând pentru noi, avem avantaj în lupta pentru titlu, dar nimic nu este terminat. Sunt mulțumit de jocul echipei, am arătat că nu ne-am pierdut calitatea și am avut caracter. A fost un meci foarte, foarte disputat, strâns și micile detalii au făcut diferența în favoarea noastră. Felicit echipa mea, felicit adversarul, sper ca pâna la finalul sezonul să jucăm la fel ca astăzi (n.r. joi seara)”, a declarat antrenorul Darko Zakoc.

CSM Volei Alba Blaj (antrenor Darko Zakoc): Lora Kitipova 9p. (3 ași, 1 blocaj) – Nneka Onyejekwe 8p. (5 blocaje), Sonja Newcombe 17p. (2 ași, 2 blocaje), Ana Lazarevic 9p., Nadja Ninkovic 8p. (1 as, 2 blocaje), Ioana Baciu 25p. (1 blocaj) – Marina Vujovic (libero). Au mai jucat: Mariya Karakasheva 1p., Maja Aleksic 3p. (2 blocaje), Aleksandra Cirovic.

Prin cele două puncte cucerite în meciul derby cu CSM Bucureşti, CSM Volei Alba Blaj este acum la acelaşi număr de puncte cu campioana en-titre dar are şi un meci în minus, restanţa cu Dinamo, în care este mare favorită.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.