Volei Alba Blaj-Penicilina Iasi18Antrenorul momentului în România, omul care a pus voleiul din Blaj pe harta Europei, Darko Zakoc a comentat în stilu-i caracteristic așteptările pe care le are de la noul an. Gândurile sale țintuiesc al doilea titlu consecutiv, câștigare Cupei României și o nouă provocare în Liga Campionilor.

Sârbul Darko Zakoc a făcut minuni pe banca echipei Volei Alba Blaj, însă acesta nu dorește să se oprească aici, dorindu-și foarte mult ca în 2016 să realizeze eventul. Conștient de lupta aprigă de pe cele două fronturi, acesta a precizat că echipa se va pregăti intens pentru aceste războaie,

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru anul 2016 îmi doresc să continuăm construirea unei echipe competitive care să joace un volei spectaculos și de calitate. Obiectivul principal este acela de a obține rezultatele la care se așteaptă conducerea clubului, suporterii noștri din Blaj și din județul Alba, iubitorii voleiului din țară: un nou titlu, Cupa României – în premieră și o noua calificare în Liga Campionilor. Privesc cu încredere spre 2016, dar pentru că vorbim de o competiție sportivă acerbă ne pregătim pentru ea ca pentru război. Armele noastre vor fi seriozitatea, perseverența și multă muncă”, a susținut Darko Zakoc, antrenorul campioanei României la volei feminin.

Volei Alba Blaj se va reuni în ”Mica Romă” pe 4 decembrie, urmând să fie reluate pregătirile aferente returului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.