foto: facebook Volei Alba BlajCSM Volei Alba Blaj a anunțat că a ajuns la un acord cu antrenorul Darko Zakoc în vederea continuării colaborării pentru încă două sezoane pe banca tehnică a echipei din “Mica Romă”.

Oficialii clubului blăjean își exprimă satisfacția că antrenorul de care se leagă toate performanțele interne și internaționale ale grupării CSM Volei Alba Blaj va rămâne la Blaj cel puțin până la finalul sezonului 2020-2021.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În următoarea perioadă, tehnicianul sârb își va stabili staff-ul tehnic alături de care va lucra în sezonul viitor.

„Ne-am înțeles în principiu pentru un contract pe doi ani de zile și sunt bucuros că cei care se ocupă de destinele echipei s-au gândit la continuarea colaborării. Așa cum am afirmat în urmă cu câteva zile, inima a fost cea care a decis să rămân la Blaj, pentru că am câștigat aici tot ceea ce se putea câștiga. Sper să continuăm ceea ce am reușit în ultimii cinci ani și cred că o să fie bine și în viitor”, a declarat antrenorul Darko Zakoc.

„După rezultatele obținute în ultimii cinci ani de Volei Alba Blaj era normal să ne gândim să continuăm colaborarea cu Darko Zakoc și mă bucur că a acceptat să rămână la Blaj. De altfel, seriozitatea noastră, colaborarea excelentă de până acum și succesele avute împreună au contat și în decizia lui de a rămâne la Blaj. Mergem împreună în acest proiect și sunt convins că vom avea parte de noi succese și în viitor”, a declarat primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

Sosit la Blaj la începutul sezonului 2014-2015, Darko Zakoc a câștigat cu CSM Volei Alba Blaj patru titluri de campioană a României (2015, 2016, 2017 și 2019) și două Cupe ale României (2017 și 2019), reușind să califice echipa în finalele celor mai importante competiții europene intercluburi, Liga Campionilor (2018) și Cupa CEV (2019). 

Darko Zakoc, care împlineşte 56 de ani pe data de 24 mai, are o carieră împresionantă, antrenorul sârb câştigând 19 titluri naţionale, CSM Volei Alba Blaj fiind a cincea echipă pe care a făcut-o campioană în premieră. Pentru contribuţia pe care a avut-o la promovarea imaginii sportului blăjean şi implicit a comunităţii locale, reputatul tehnician sârb a fost recompensat, în 2017, cu titlul de cetăţean de onoare al municipiului Blaj. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.