Antrenorul echipei de volei feminin CSM Alba Blaj, Darko Zakoc, a declarat, duminică seara, după înfrângerea din finala Ligii Campionilor cu VakifBank Istanbul, că locul 2 în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa reprezintă “aur” pentru formaţia sa.

“Am avut o primă zi foarte bună în care am obţinut o mare victorie, însă în cea de-a doua am pierdut în faţa cele mai bune echipe din lume. Asta e viaţa. Această finală este însă o mare victorie. Locul doi pentru noi este aur. În această competiţie am fost cea mai tânără echipă, cea mai puţin experimentată, dar chiar şi aşa am obţinut un succes care nu aparţine doar voleiului din Blaj, ci întregii Românii. Este un mare lucru, suntem foarte mândri de ceea ce am realizat”, a spus el.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tehnicianul a menţionat că se gândeşte deja la sezonul următor. “Eu mai am un an de contract cu Alba Blaj, iar din acest moment am început deja să mă gândesc la sezonul următor. OK, participarea în Liga Campionilor la nivelul acesta a fost visul nostru, dar important este ca de la anul să ne întoarcem pe primul loc în campionatul intern”, a afirmat antrenorul sârb, citat de AGERPRES.

“Din păcate vor rămâne destul de puţine dintre aceste fete la Blaj. Ăsta e destinul nostru. Unele dintre ele au deja semnate contracte cu alte cluburi. Au câştigat mult cu acest succes, cu această participare în Liga Campionilor şi e normal să meargă mai departe unde sunt contracte mai mari. Asta e viaţa noastră, dar sperăm să găsim alte fete la fel de valoroase pentru sezonul următor”, a adăugat Darko Zakoc.

CSM Volei Alba Blaj a reuşit o performanţă unică, fiind prima echipă din România calificată în finala Ligii Campionilor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.