Federația Română de Volei, a programat, în acest sfârșit de săptămână, prima etapă a returului Diviziei A1 la volei feminin. Prin prisma locurilor ocupate în clasament, capul de afiș al primei runde, din acest retur, a fost partida dintre CSM București și CS Volei Alba-Blaj. Cu unsprezece victorii din unsprezece posibile, Volei Alba-Blaj a pierdut la limită, după un joc foarte bun. CSM București – CS Volei Alba-Blaj   3-2 ( 25-21, 25-21, 23-25, 16-25, 15-10)


 Un meci extrem de spectaculos s-a disputat în această după amiază, la București,  între CSM și CS Volei Alba-Blaj. Voleibalistele noastre nu au reușit să continue și astăzi șirul evoluțiilor fără cusur, fiind  învinse de CSM București, cu scorul de 3-2 la seturi. Începutul de meci, le-a aparținut gazdelor, care au condus cu 2-0, după primele două seturi foarte disputate. Trezite parcă din ”letargie”, elevele lui Darko Zakoc au revenit spectaculos, iar setul al treilea a fost semnalul revirimentului. Foarte concentrate și cu moralul ridicat, voleibalistele din Blaj au reușit să echilibreze balanța seturilor la un nesperat 2-2. Minunea nu a ținut mult pentru blăjence, iar acestea au cedat în setul decisiv, nu fără luptă, cu scorul de 15-10. Astfel, ”tigroaicele” de la CSM au reușit să încheie cu victorie un meci de-a dreptul nebun.


Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu cinci puncte peste locul al doilea, CS Volei Alba-Blaj se va pregăti miercuri de duelul din Champions League, de la Moscova, iar apoi de ultima etapă din acest an de acasă, cu Unic LPS Piatra Neamț.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.