foto: facebook Alexandru Man

Echipa de volei cadeţi de la CSS Blaj a obţinut o performanţă importantă, calificarea la turneul final al campionatului naţional. 

Formaţia pregătită de Alexandru Man s-a clasat pe locul 2, după CSS Botoşani, în turneul semifinal desfăşurat în weekend chiar la Blaj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată rezultatele acestui turneu:

*vineri 5 aprilie:

CSS 2 CNE Baia Mare – LPS Bihorul Oradea 3-1

CSS Blaj – CSS Botoșani 1-3

*sâmbătă 6 aprilie:

CSS 2 CNE Baia Mare – CSS Botoșani 0-3

CSS Blaj – LPS Bihorul Oradea 3-0

*duminică 7 aprilie:

CSS Blaj – CSS 2 CNE Baia Mare 3-0

CSS Botoșani – LPS Bihorul Oradea 3-0

La turneul final s-au calificat cele patru câștigătoare de grupe, CTF Mihai I, CSS Tulcea, CSS Botoșani și LAPI Dej, plus cele mai bune două echipe de pe locurile 2, CSS Blaj și Dinamo.

“Suntem în finală! După un joc memorabil în dauna formaţiei CSS Botoşani, una dintre candidatele la titlul naţional (sală arhiplină, mulţumim suporterilor blăjeni, pe această cale), şi două victorii cu 3-0 în fata LPS Bihorul Oradea şi CSS 2 CNE Baia Mare, am realizat ceva la care am visat frumos cu toţii. Felicit munca depusă de aceşti copii, susţinuţi în permanenţă de părinţii lor. Suntem de fapt o “familie mare” la Blaj”, a spus antrenorul Alexandru Man.

Lotul CSS Blaj a fost alcătuit din Tudor Balu, Răzvan Oltean, Darius Poantă, Octavian Orian, David Domșa, Denis Ivașcu, David Răzăilă, Cristian Bălău, Sebastian Roșianu și Sebastian Mărginean.

sursa: doarvolei.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.