volei-alba-blaj-dinamo-bucuresti58Volei Alba Blaj este cea mai puternică echipă din România, campioana en-titre bifând al 11-lea succes consecutiv, 3-0 (30-28, 25-17, 25-17), pe terenul vicecampioanei CSM Târgoviște. A fost o demonstrație de forță sub Turnul Chindiei a trupei lui Darko Zakoc, care a demonstrat c ănu are adversar în actualul sezon în întrecerea internă, singura echipă care a reușit să îi pună probleme fiind CSM București în prima etapă.

Aflate în recunoaștere, voleibalistele ambelor echipe s-au tatonat în primul set, iar nicio formație nu și-a asumat rolul de câștigătoare, semn că lupta a fost una încrâncenată și echilibrată, dovadă stând scorul, 30-28, în favoarea blăjencelor.


  • Descătușare în seturile următoare
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După ce a luat pulsul partidei, Volei Alba Blaj nu a ma icedat inițiativa și s-a impus categoric în următoarele două seturi la același scor, 25-17.

Cu această victorie, Blajul ajunge la cota 11 în clasament, având succese pe linie și un nou sezon senzaținal sub comanda lui Dark Zakoc.

Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic, Adina Salaoru, Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero). Au mai evoluat: Dubravka Djuric și Ana Maria Berdilă.

Aceasta a fost ultimul meci al turului de campionat, parte de sezon condusă categoric de trupa din ”Mica Romă”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.