La fel ca în partida tur, disputată la Sibiu, Volei Alba Blaj nu a avut nicio șansă cu Volero Zurich, una dintre cele mai bune echipe din voleiul european feminin. Campioana României a cedat în 3 seturi, scor 0-3 (17-25, 18-25, 17-25) și a contabilizat al 4-lea eșec în Liga Campionilor. 

Nicio șansă nu a avut Volei Alba Blaj în cel de-al 4-lea meci din Liga Campionilor, campioana voleiului feminin românesc fiind răpusă rapid de puternica formație a Elveției.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Volero Zurich a pus mâna rapid pe toate cele 3 seturi și și-a asigurat victoria prin plusul de experiență, dar și de valoare, având un buget net superior echipei din județul Alba.

Cu toate astea, a fost o reprezentație de gală în voleiul european, cu două echipe care au practicat un volei frumos, dar în care, Cezarul… și-a luat ce a fost al său.

Volei Alba Blaj nu a reușit în niciun moment să se pună probleme reale voleibalistelor din Elveția, care în moemntele cheie ale partidei au făcut diferența și s-au distanțat decisiv.

Următorul meci al echipei Volei Alba Blaj în ”competiția supremă” va avea loc pe 21 februarie, de la ora 18.00, în deplasare, la Dinamo Krasnodar.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.