14054157_1802516276648609_5095408844596330035_nOcna Mureș, un oraș cu o istorie destul de bogată în volei, a fost pentru al treilea an consecutiv gazda formației din Polonia UKS San Lesko, formație care a ales să pregătească noul sezon competițional în urba salină. Cantnamentul voleibalistelor poloneze s-a făcut la comun cu cel al echipei CS Ocna Mureș, între cele două formații disputându-se mai multe partide de antrenament. Colaborarea cu clubul din Polonia a început în urmă cu 3 ani, după un meci de old boys.

Un meci de old boys la volei masculin, disputat în urmă cu 3 ani, a parafat o înțelegere între două cluburi de viitor ale voliului românesc și polonez. Echipa UKS Sal Lesko a efectuat al 3-lea cantonament consecutiv în Ocna Mureș, preferând orașul din județul Alba în detrimentul altor locații.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cadrul acestor cantonamente, cele două cluburi au disputat meciuri amicale și au desfășurat antrenamente comune, dar și multe alte activități extrasportive, arătând înca o dată că sportul este un bun ambasador, dar și un extraordinar liant pentru oameni.

Antrenorii echipelor au împărtașit ultimele metode de pregătire precum și elemente de tactică și psihologie sportivă.

„Pentru noi, prezența unei echipe din țara campioanei mondiale (Polonia este campioană mondială în exercițiu  la volei masculin) înseamnă foarte mult, practic este o recunoaștere a muncii pe care noi am depus-o în ultimii 5 ani în cadrul secției de volei”, a declarat Marius Stîncel, directorul CS Ocna Mureș.

Cantonamentul echipei UKS San Lesko din Polonia s-a încheiat marți seara, cu o petrecere la care au participat ambele cluburi, la un local din orașul Ocna Mureș.

sursa foto: CS Ocna Mureș

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.