Volei Alba Blaj-Medicina Targu Mures26Cu începere de la ora 18.00, în Sala ”Timotei Cipariu” din ”Mica Romă” a avut loc un nou episod din ”Derby-ul Ardealului” dintre Volei Alba Blaj și Medicina Târgu Mureș. Campioana României nu a avut nicio emoție în a se impune, controlând partida de la un capăt la celălalt. Echipa lui Darko Zako a câștigat cu 3-0 (25-21, 25-16, 25-13), iar miercuri va avea parte de al doilea duel din grupele Ligii Campionilor, la Sibiu, contra formației Nordmeccanica Piacenza. 

Meci ușor pentru Volei Alba Blaj înainte de a doua reprezentație în grupele Ligii Campionilor. Campioana României condusă de sârbul Darko Zakoc s-a impus categoric în fața Medicinei Târgu Mureș, tehnicianul de pe banca echipei din ”Mica Romă” permițându-și să menajeze mai multe jucătoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul set a fost unul de acomodare pentru cele două formații, însă Volei Alba Blaj a condus de la un capăt la celălalt, iar la final s-a impus cu 25-21. Echipa vizitaroare a fost avertizată de arbitrul partidei pentru faptul că a produs eronat schimbările, fiind mai multe momente moarte, spre indignarea băncii tehnice a Blajului.

În setul al doilea Volei Alba Blaj a început în forță și nu le-a oferit nicio șansă adversarelor să se apropie, iar blăjencele și-au asigurat setul cu 25-16.

Deși Volei Alba Blaj a demonstrat că este principala favorită în această partidă și a practicat un job destul de bun, fanii nu au încetat să își susțină favoritele, sala din Blaj, în frunte cu Galera ”Legiunea a XIII-a Gemina” cântând pe toată durata partidei.

Setul al 3-lea a fost o simplă formalitate pentru echipa din Alba, Darko Zakoc odihnind mai multe jucătoare, printre care și pe căpitanul Adina Salaoru. Volei Alba Blaj s-a impus cu 25-13 și a câștigat categoric ”Derby-ul Ardealului”, scor 3-0 după o ora și 17 de minute de joc.

Darko Zakoc a început cu: Adina Salaoru, Jovana Vesovic, Ana Grbac, Dubravka Djuric, Ivana Plchtova, Silvana Chausheva, Marina Vuiovic. Au mai intrat Ioana Nemțanu, Denisa Viloiu, Ana Maria Berdilă, Adriana Bobi.

Volei Alba Blaj va juca miercuri, de la ora 18.00 al doilea meci din grupele Champions League, la Sibiu contra formației italiene Nordmeccanica Piacenza, iar în weekend se va deplasa la CSM București.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.