volei-alba-blaj-dinamo-bucuresti32Volei Alba Blaj a bifat astăzi, al 3-lea succes consecutiv în Divizia A1 de volei feminin, câștigând de o manieră categorică ”derby-ul orgoliilor” cu Dinamo București, scor 3-0 (25-15, 25-16, 25-23). În etapa viitoare, Volei Alba Blaj va juca tot pe teren propriu, sâmbătă, contra formației CSM Lugoj.

Volei Alba Blaj își păstrează ritmul și mai pune o victorie la adăpostul dificilei misiuni de a-și apăra titlul cucerit în sezonul trecut. Victimele voleibalistelor din ”Mica Romă” au fost astăzi, sportivele de la Dinamo București, formația care a superit întâiul eșec stagional, trupă caare a făcut o serie bună de transferuri în vară.

  • Setul 1: 25-15
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Priml set a început mai echilibrat, însă jocul s-a rupt rapid (la 4-4) în favoarea Blajului, care a câștigat punct după punct, bazându-se pe un atac precis și atenție pe preluare, iar în cele din urmă a câștigat setul 1 cu 25-15.

  • Setul 2: 25-16

Tot o dominare categorică s-a produs și în setul secund, când Blajul a fost la înălțime și și-a bucurat fanii cu mingi frumoase, fructificând rapid punctele. Volei Alba Blaj s-a impus în cel de-al doilea set cu 25-16.

  • Setul 3: 25-23

Dinamo București a început mai bine cel de-al 3-lea set și a preluat conducerea pe tabelă (5-2). Volei Alba Blaj nu a intrat în panică, Salaoru și compania și-au păstrat calmul, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă, blăjencele întorcând scorul de 3-6, la 8-6 în favoarea lor. Partida a căpătat puțin suspans, după ce Dinamo a reușit să egaleze la 12, dar Blajul s-a desprins din nou. Dinamo a ținut aproape și a reușit să preia din nou conducerea într-un moment mai aprins, 22-21, Darko Zakoc solicitând time-out. Această mutare s-a dovesit a fi câștigătoare, Blajul punctând de două consecutiv, egalând la 23. Tot echipa gazdă a avut prima minge de meci, pe care a și fructificat-o 25-23.

  • Gajic și Boscacci, primiți cu aplauze!

Antrenorul echipei Dinamo BUcurești a antrenat în urmă cu două sezoane campioana României, acesta devenind un apropiat al publicului blăjean, care l-a aplaudat în momentul prezentării celor două echipe. De asemenea, acutala jucătoare a lui Dinamo București, câștigătoare a campionatului trecut cu Volei Alba Blaj, Leticia Boscacci a primit aceeași căldură din partea suporterilor echipei ”Mica Romă”.

Volei Alba Blaj: 2. Adina Salaoru (cpt.), 3. Nada Ninkovic, 4. Samara Rodrigues, 7. Ana Antonijevic, 15. Tatsiana Markevich, 18. Nneka Onyejekwe, 16. Marina Vujovic (libero). Antrenor Darko Zakoc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.