foto: facebook Volei Alba Blaj

CSM Volei Alba Blaj a învins, sâmbătă seară, DevelopRes Rzeszow, în cea de-a doua zi a turneului internațional din Polonia, scor 3-1 (25-22, 21-25, 25-19, 25-21).

Vicecampioana Europei a făcut un joc bun și sigur în fața echipei gazdă, obținând o victorie meritată, într-un meci în care a ieșit în evidență Ioana Baciu, autoare a 21 puncte pentru echipa din Blaj. Ea a fost urmată, în statistica echipei din “Mica Romă”, la mare distanță, de Nađa Ninković (13 puncte), Sara Hutinski (11 puncte) și Ana Lazarevic (10 puncte).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Singurul element negativ din acest joc este accidentarea la gleznă, în setul 2, a Sonjei Newcombe, voleibalista americană fiind menajată până la sfârșitul meciului.

Antrenorul Darko Zakoc a mizat pe următoarea echipă: Lucie Smutna – Sonja Newcombe, Sara Hutinski, Ioana Baciu, Ana Lazarevic, Nađa Ninkovic (cpt.) – Suzana Cebic (libero). Au mai jucat: Addriana Budzon (jucătoare împrumutată pentru acest turneu de la DevelopRes Rzeszów), Ramona Rus și Katerina Zhidkova.

Cu 6 puncte acumulate, Volei Alba Blaj se află pe primul loc la „Developres Cup”, echipa din Blaj mai având nevoie de doar două seturi, în meciul cu Dresdner SC, pentru a câștiga turneul de la Rzeszów. Pe locul 2 se află Dresdner SC, cu 4 puncte, ultimele două poziții fiind ocupate de DevelopRes Rzeszów și Eczacıbaşı Istanbul, ambele cu câte un punct. „Finala” turneului, Volei Alba Blaj – Dresdner SC, se va disputa duminică, de la ora 14:00 (ora României), putând fi urmărită accesând link-ul de ma jos:

 https://www.tvcom.pl/…/169753-CSM-Volei-Alba-Blaj-Dresdner-…

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.