Adriana BobiVolei Alba Blaj a perfectat un nou transfer pentru sezonul 2015/2016. Campioana României a transferat-o pe centrul Adriana Bobi, care în ultimii doi ani a evoluat la campioana Norvegiei, Stod Volley.

Începând de marţi, 15 septembrie, blăjenii care doresc să îşi rezerve locuri la meciurile de volei din sala Timotei Cipariu îşi pot achiziţiona abonamente pentru sezonul 2015/2016. Preţul unui abonament rămâne acelaşi ca în sezonul trecut, respectiv 180 de lei, iar intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, cei care nu deţin legitimaţii nu au garantat un loc în sala de volei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adriana Bobi, noua jucătoare a campioanei Volei Alba Blaj

Volei Alba Blaj a perfectat un nou transfer pentru sezonul 2015/2016. Campioana României a transferat-o pe centrul Adriana Bobi (foto), care în ultimii doi ani a evoluat la campioana Norvegiei, Stod Volley. În vârstă de 27 de ani, pe care i-a împlinit pe 11 februarie, cu înălţimea de 1,84 metri, Adriana Bobi s-a născut la Buzău, acolo unde a şi început voleiul de performanţă. A fost remarcată de CSU Galaţi, pentru care a evoluat tot la juniori, iar pasul spre seniori l-a făcut la Tomis Constanţa, unde a jucat timp de patru sezoane. Cu echipa constănţeană, antrenată de Darko Zakoc, Adriana Bobi a câştigat titlul de campioană a României şi Cupa României în anul 2011. Noul centru al echipei blăjene s-a transferat apoi în Franţa, la Hainaut Volley, a revenit în România pentru un sezon, 2012/2013, la SCMU Craiova, iar în ultimii doi ani a jucat la echipa norvegiană Stod Volley, cu care a câştigat două titluri naţionale.

Adriana Bobi este a zecea jucătoare transferată de Volei Alba Blaj înaintea sezonului 2015/2016, după ce campioana României le-a mai înregimentat pe Ana Grbac (Croaţia), Carmen Mateaş, Dubravka Duric (Serbia), Ivana Plchotova (Cehia), Anamaria Berdilă, Jovana Vesovic (Serbia), Leticia Boscacci (Argentina/Italia), Silvana Chausheva (Bulgaria) şi Marina Vujovic (Serbia).

În continuare Volei Alba Blaj se pregăteşte, în formulă restrânsă, de noul sezon în localitate, sub comanda antrenorului principal Darko Zakoc, care este ajutat de Predrag Zucovic. Alte şase jucătoare nu vor face prea curând joncţiunea cu lotul echipei, în condiţiile în care vor participa cu echipele naţionale la turneul final al Campionatului European, organizat între 25 septembrie şi 4 octombrie de Belgia şi Olanda – Adina Salaoru, Ioana Nemţanu şi Anamaria Berdilă (România), Silvana Chausheva (Bulgaria) şi Ana Grbac (Croaţia) – precum şi la calificările pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Rio, în cazul argentinencei Leticia Boscacci.

Abonamentele pentru noul sezon se pun în vânzare marţi, 15 septembrie

Începând de marţi, 15 septembrie, blăjenii care doresc să işi rezerve locuri la meciurile de volei din sala Timotei Cipariu îşi pot achiziţiona abonamente pentru sezonul 2015/2016. Deţinătorii de abonamente din sezonul precedent au posibilitatea să îşi rezerve acelaşi loc, dacă decid să şi le reînnoiască. Preţul unui abonament rămâne acelaşi ca în sezonul trecut, respectiv 180 de lei, iar intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, cei care nu deţin legitimaţii nu au garantat un loc în sala de volei.

Abonamentele pentru sezonul viitor se vor achiziţiona de la Primăria Municipiului Blaj, începand din 15 septembrie, şi vor fi disponibile, în funcţie de solicitări, şi după începerea sezonului oficial, al cărui start este pe 10 octombrie. Persoană de contact pentru abonamente la volei este Melania Mihu.

Ca şi în sezonul trecut, Clubul Sportiv Volei Alba Blaj va asigura transportul gratuit tuturor suporterilor care doresc să încurajeze echipa la meciurile de pe teren propriu din cupele europene. În acest an Volei Alba Blaj va debuta în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, Liga Campionilor, campioana României urmând să-şi dispute meciurile de pe teren propriu în Sala Transilvania din Sibiu.

sursa articol: www.radioblaj.ro

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.