foto: facebook Volei Alba Blaj

Liberoul campioanei României la volei feminin CSM Volei Alba Blaj – Marina Vujovic s-a accidentat în setul decisiv al meciului cu ASPTT Mulhouse VB, disputat miercuri, la Sibiu, când a reușit, in extremis, salvarea unei mingi dificile.

Chiar dacă a continuat să joace până la final, având o prestație admirabilă și contribuind din plin la obținerea victoriei, jucătoarea formaţiei din “Mica Romă” continuă să resimtă dureri, astfel încât nu va putea fi pe teren în perioada imediat următoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Stafful medical al campioanei României speră să o recupereze cât mai rapid, astfel încât Marina Vujovic să revină acolo unde îi stă cel mai bine: pe teren, în mijlocul coechipierelor, puterea și spiritul ei de sacrificiu fiind un exemplu pentru toți cei care iubesc CSM Volei Alba Blaj, precizează oficialii grupării blăjene. “Îi dorim Marinei Vujović însănătoșire grabnică și recuperare ușoară și o așteptăm cu nerăbdare pe teren!”, este mesajul consemnat pe pagina de facebook Volei Alba Blaj.

Primul meci în care antrenorul Darko Zakoc nu poate miza pe aportul liberoului Marina Vujovic este cel de campionat cu CSU Medicina CSS Târgu Mureş. Această partidă este programată sâmbătă, de la ora 18.00, în sala “Timotei Cipariu” din Blaj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.