Din dorinţa de a face o figură cât mai frumoasă la turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin, pe care îl va organiza, în perioada 5-6 mai, la Bucureşti, CSM Volei Alba Blaj a transferat două jucătoare cu un CV important în voleiul european şi chiar mondial, cu rezultate foarte bune alături de naţionala Serbiei. Este vorba de extrema Tijana Malešević (27 ani) şi centrul Nataša Krsmanović (32 ani), care vor avea drept de joc în cele două meciuri pe care CSM Volei Alba Blaj le va susţine în Sala Polivalentă, în cadrul competiţiei care reuneşte la start cele mai bune patru echipe din Europa.

Tijana Malešević (1,85 m), care a împlinit, duminică 18 martie, 27 de ani, este componentă a naţionalei Serbiei, echipă alături de care a câştigat Campionatul European (2017) şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio (2016). Extrema din Serbia vine la Blaj de la echipa turcă de primă ligă Seramiksan şi va purta la echipa din Blaj numărul 6 pe tricou.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nataša Krsmanović (1,88 m), care va împlini, pe 19 iunie, 33 de ani, este o fostă componentă a naţionalei Serbiei, cu care a câştigat Campionatul European în 2011 şi alături de care are două participări la Jocurile Olimpice (în 2008 şi 2012). Centrul din Serbia vine la Blaj de la echipa turcă de primă ligă Seramiksan şi va purta la echipa din Blaj numărul 5 pe tricou. Nataša Krsmanović a mai disputat un turneu Final Four de Liga Campionilor la volei feminin în anul 2014, echipa sa, Rabita Baku, clasându-se pe locul 3, după ce în semifinale a fost învinsă de campioana acelei ediţii, Dinamo Kazan.

Cele două jucătoare vor sosi la Blaj în zilele următoare şi vor intra în programul de pregătire al campioanei României.

“Prin cele două transferuri am încercat să întărim echipa în perspectiva turneului Final Four al Ligii Campionilor, acolo unde vrem să facem o figură cât mai frumoasă şi unde urmărim să jucăm cât mai bine în faţa unor echipe foarte puternice şi cu bugete impresionante. Sper ca Tijana Malešević şi Nataša Krsmanović să se integreze cât mai repede în angrenajul echipei noastre, alături de jucătoarele pe care le avem la echipă, astfel încât să fim cu toţii mulţumiţi la turneul din luna mai, un eveniment extraordinar pentru România, pe care îl pregătim în cele mai mici detalii”, a declarat directorul general al CSM Volei Alba Blaj, Vladimir Bacşiş.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.