Ioana Baciu (29 ani, 1.85 m) va fi căpitanul campioanei României la volei feminin, CSM Volei Alba  Blaj, în sezonul 2019/2020.

Una dintre cele mai bune voleibaliste din România, Ioana Baciu a vorbit despre această nouă postură în care se va afla în sezonul care începe sâmbătă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

-Felicitări, Ioana, pentru funcția de căpitan al echipei!

– Mulțumesc! Este o nouă provocare, cu siguranță, pentru că am mult mai multă responsabilitate în echipă. Sper să fie de bun augur această decizie a clubului. Oricum, avem o atmosferă foarte plăcută și, chiar dacă nu am făcut toată pregătirea împreună, simt că suntem o echipă!

– Cum ai găsit echipa, după revenirea ta de la Campionatul European, și ce părere ai despre colegele foarte tinere din lot?

– Din păcate nu este lotul complet, dar am avut o pregătire foarte grea și așteptăm cu nerăbdare să începem meciurile. În ceea ce privește cele mai tinere jucătoare, noi o să le ajutăm să se integreze în echipă, pentru că au nevoie de încurajări și de cineva care să le ridice moralul în momentele mai dificile.

– Care sunt obiectivele tale în acest sezon?

– Îmi doresc să câștigăm din nou campionatul și cupa și să ajungem cât mai departe în Liga Campionilor.

– Foarte mulți suporteri s-au bucurat la anunțul că rămâi încă un sezon la Blaj și au ținut să transmită mesaje în acest sens…

– Da, le mulțumesc frumos, nu mă așteptam la atâtea reacții pozitive. De aceea am și decis să mai rămân la Blaj, pentru că m-am simțit foarte bine, m-am simțit apreciată și le mulțumesc mult. Noi sperăm să fie și în acest an alături de noi așa cum au făcut-o în sezonul trecut.

CSM Volei Alba Blaj va debuta în noul sezon sâmbătă 5 octombrie, de la ora 18.00, în deplasare, când va întâlni CSU Belor Galați, în prima etapă a Diviziei A1 la volei feminin.

interviu realizat de Nicu Goga (Radio Blaj)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.