CSM Volei Alba Blaj va disputa, miercuri seară, de la ora 21.30, cel de-al patrulea meci din actuala ediție a Ligii Campionilor  la volei feminin. Campioana României va întâlni, în deplasare, campioana Italiei, Carraro Imoco Volley Conegliano, într-un meci din cadrul grupei D a celei mai importante competiții europene intercluburi.

Partida, care nu va fi televizată în România, va putea fi urmărită, în format live-video, pe platforma https://www.eurovolley.tv/en-int/playerpage/104172 (contra cost, tarif 4.99 €/lună) sau, în format live-score, pe https://cevlive.cev.eu/DV_LiveScore.aspx?ID=37518

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Carraro Imoco Conegliano s-a încununat, la sfârșitul anului trecut, cu titlul de campioană mondială a cluburilor.

Campioana României are șanse minime de calificare, în condițiile în care doar trei din cele cinci echipe clasate pe locul 2 în grupe merg mai departe, iar criteriul decisiv este dat de numărul victoriilor,

CSM Volei Alba Blaj își propune o evoluție cât mai bună în meciul de miercuri seară, primul obiectiv al campioanei României fiind acela de a juca cel mai bun volei posibil. Campioana României a reușit, în ultima etapă a Ligii Campionilor, să câștige la Budapesta (3-1 cu Vasas), pe terenul echipei care i-a luat două seturi campioanei Italiei, chiar în PalaVerde Arena.

De cealaltă parte, Imoco Conegliano este liderul neînvins al grupei și probabil echipa care se va clasa pe primul loc la finalul fazei a patra a Ligii Campionilor. În tur, la Târgu Mureș, echipa italiană a oferit o adevărată lecție de volei, câștigând cu 3-0.

Înaintea acestei etape, în clasamentul grupei D, pe primul loc se află Imoco Conegliano (8 puncte, 3 victorii), urmată de Nantes VB (6 puncte, 2 victorii), CSM Volei Alba Blaj (3 puncte, 1 victorie) și Vasas Budapesta (un punct, 0 victorii).

În afara meciului de miercuri seară, Volei Alba Blaj va mai disputa două partide în faza grupelor, ambele fiind programate în Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu: CSM Volei Alba Blaj – Nantes VB (5 februarie, ora 17.00) și CSM Volei Alba Blaj – Vasas Óbuda Budapesta (18 februarie, ora 17.00).

Tot în grupa D, marţi, de la ora 20.30, se joacă meciul Nantes VB – Vasas Óbuda Budapesta.

sursa: facebook Volei Alba Blaj

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.