Echipa Liceului Teoretic “Petru Maior” din Ocna Mureş s-a clasat pe un meritoriu loc 4 la faza finală a Gimnaziadei de Volei disputată în această săptămână la Izvorani.

Echipele participante la această fază au fost repartizate în două grupe, echipele clasate pe primele două locuri în fiecare grupă asigurându-şi accesul în semifinale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din prima grupă au făcut parte echipele din Dej, Buzău, Arad și Câmpulung Muscel. Din grupa a doua au făcut parte CTF Mihai I Bucureşti, Craiova, Bacău și Ocna Mures.

Echipa din Ocna Mureş a câștigat meciurile cu echipele din Bacău și Craiova și a pierdut meciul cu echipa din Bucureşti Astfel, în semifinale meciurile au fost: Dej – Ocna Mureş şi Buzău – CTF Mihai I Bucureşti.

Calificate în finala mare au fost echipele din Dej şi Bucureşti iar în finala mică au jucat Buzău cu Ocna Mureş.

Clasamentul final al competiției a fost următorul: 1. CTF Mihai I Bucuresti 2. LAPI Dej 3. Buzău 4. Liceul Teoretic Petru Maior Ocna Mureş.

Antonio Ioja, de la echipa din Ocna Mureş, a primit diploma de cel mai de perspectivă jucător!

Felicitari băieților şi antrenorului Lucian Victoratos! Nu este puțin lucru acest rezultat obținut de echipa ocnamureşană, clasarea pe locul 4 între toate școlile gimnaziale ale țării rămâne o superperformantă!

articol scris de Marius Stîncel

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.