foto: facebook Volei Alba Blaj

Lynda Morales, cea mai nouă componentă a campioanei României la volei feminin, CSM Volei Alba Blaj, mărturiseşte că s-a acomodat rapid la echipa din “Mica Romă” şi consideră că formaţia pregătită de Darko Zakoc este puternică şi capabilă de mari performanţe. 

“Până acum, totul este minunat, am avut zile cu antrenamente intense, am jucat deja trei meciuri, în care, în majoritatea timpului, echipa s-a mişcat bine, mai sunt chestiuni tehnice de îmbunătăţit, dar, cu stafful nostru şi echipa foarte bună pe care o avem, sunt convinsă că vom fi foarte pregătite pentru jocurile următoare. Sunt foarte încântată că sunt aici, iubesc echipa, fetele sunt minunate, oamenii din Blaj sunt foarte drăguţi cu mine, foarte ospitalieri şi mă simt foarte bine”, spune Lynda Morales.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătoarea din Porto Rico şi colegele sale pregătesc asiduu meciul din Liga Campionilor cu ASPTT Mulhouse şi confruntarea din campionat cu CSM Bucureşti, următoarele jocuri oficiale ale grupării CSM Volei Alba Blaj. Partida din deplasare cu campioana Franţei se va disputa miercuri 24 ianuarie, de la ora 21.00, iar derby-ul Diviziei A1 este programat, în sala “Timotei Cipariu”, duminică 28 ianuarie, de la ora 14.45.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.