Volei Alba-Blaj - Piacenza48Volei Alba Blaj a intrat deja în febra returului din Grupele Ligii Campionilor cu Dinamo Moscova, iar oficialii formației din județul Alba se află deja la Sibiu, unde se pun la punct ultimele detalii privind organizarea meciului de mâine, care va avea loc cu începere de la ora 18.00. După ce au afișat o reprezentație demnă de talia acestei competiții în precedentele jocuri, în special la Moscova, Volei Alba Blaj își dorește să continue pe acest drum, indiferent de rezultatul partidei de miercuri.

La această oră este forfotă mare în Sala Sporturilor din Sibiu, locul în care Blajul va găzdui miercuri, de la ora 18.00 cel de-al doilea meci de pe teren propriu din Grupele Champions League, contra reputatei formații Dinam Moscova. Astăzi va fi montată suprafața de joc, urmând ca în această seara cele două formații să își desfășoare antrenamentele oficiale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu începere de la ora 18.00 Volei Alba Blaj va avea primul antrenament oficial, urmând ca rusoaicele să ia pulsul sălii din Sibiu, tot astăzi, de la ora 20.00. Jocul bun din Rusia îi face pe oficialii blăjeni să spere la o figură frumoasă, aceștia așteptându-se ca sala să fie din nou plină.

”Cu siguranță va fi un meci greu, la fel cum au fost și precedentele. Mă aștept la un joc frumos din partea echipei noastre, care va da totul pe teren. De asemenea așteptăm ca spectacolul să existe și în tribune, iar fanii prezenți la acest meci să se bucure de acest meci. Noi ne dorim să evoluăm cât mai bine”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Transport pentru peste 200 de persoane din Blaj

Totodată, președintele campioanei României a precizat pentru Absport.ro că peste 200 de fani din Blaj și-au manifestat interesul pentru această partidă. Aceștia s-au putut înscrie pentru a beneficia de transport la sediul administrației locale, urmând ca în ziua meciului mai multe autocare să îi ducă pe aceștia la Sibiu pentru a fi alături de jucătoarele pregătite de Darko Zakoc. La precedentul meci din sala sibiană tribunele au fost aproape pline, venind la partida cu Nordmeccanica Piacenza oameni din tot județul Alba, precum și persoane din Sibiu.

Așadar, miercuri, cu începere de la ora 18.00, Volei Alba Blaj va întâlni pe teren propriu Dinamo Moscova în cel de-al 4-lea meci aferent grupelor Ligii Campionilor, partida urmând să fie transmisă și în direct, pe Digisport 3.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.