foto: facebook CSM Lugoj – volei

Campioana României la volei feminin CSM Volei Alba Blaj a obţinut o nouă victorie în Divizia A1. Echipa din Blaj a câştigat cu 3-0 meciul din deplasare cu CSM Lugoj.

Primul set, în care gazdele au folosit echipa secundă, în semn de protest cu privire la lipsa de sprijin din partea autorităţilor locale şi judeţene faţă de clubul lugojean, a fost adjudecat de tripla campioană a României cu 25-5 în doar 21 de minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În setul secund, care a durat 22 de minute, gazdele au reuşit ceva mai multe puncte, 15. Ultimul act al meciului a fost şi cel mai echilibrat, CSM Volei Alba Blaj impunându-se cu 25-21 în 25 de minute.

Volei Alba Blaj (antrenor Darko Zakoc): Lena Moellers – Ramona Rus, Mariana Aquino, Slavina Koleva, Selime Ilyasoglu, Nneka Onyejekwe – Marina Vujovic (libero). Au mai jucat: Adina Salaoru (cpt.), Petya Barakova, Ana Cleger.

Partida de la Lugoj a fost ultimul meci din anul 2017 pentru CSM Volei Alba Blaj. Succesul, scontat de altfel, a venit după victoria de senzaţie obţinută cu câteva zile în urmă la Sibiu, în Liga Campionilor, în disputa cu Volero Zurich.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.