Echipa de volei cadeți a Clubului Sportiv Școlar Blaj, pregătită de Alexandru Man, a încheiat anul cu punctaj maxim în Seria C, unde a obținut doar victorii de 3-0. În plus, Tudor Balu a fost convocat la echipa națională în vederea participării la turneul de calificare la Campionatul European de Volei Cadeți.

Vicecampioană naţională la categoria speranţe în 2019, echipa își confirmă valoarea și la categoria cadeți, fiind lider incontestabil, după victoriile de 3-0 obținute în fața adversarilor din Seria C a campionatului național. Formația pregătită de Alexandru Man, care își propune și în acest sezon clasarea între primele echipe din România, a trecut, în prima parte a campionatului, de CSS Caransebeș Oțelu Roșu, CSS Dinicu Golescu CPL Muscel, CNMB Râmnicu Vâlcea și CNNT Craiova.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Premiată pentru rezultatele din acest an la Gala Sportului Județean, CSS Blaj volei cadeți este compusă din Tudor Balu, Cristian Bălău, Gabriel Bărbat, Antonio Jidveian, Răzvan Oltean, Octavian Orian, Sebastian Roșianu, David Răzăilă, Robert Rus, Iustin Nicoară și Robert Polgar.

Desemnat cel mai complet jucător la turneul final al categoriei speranțe din luna mai, Tudor Balu a fost convocat la echipa națională în vederea participării la turneul de calificare la Campionatul European de Volei Cadeți, care se va desfășura în perioada 9-13 ianuarie 2020. Tânărul voleibalist blăjean se va prezenta vineri la Izvorani, acolo unde naționala de cadeți va efectua cantonametul de pregătire pentru această competiție.

articol scris de Nicu Goga (Radio Blaj)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.