Volei Alba Blaj-Penicilina Iasi52Cea mai bună echipă din România, Volei Alba Blaj va începe anul 2016 în forță, iar în numai două zile campioana României va da piept în dubla din sferturile Cupei României cu CSM Lugoj. Ambele partide au fost programate în Sala ”Timotei Cipariu” din ”Mica Romă” și vor avea loc pe 13, respectiv 14 ianuarie.

Din cauza programului infernal care se anunță pentru regina voleiului feminin românesc, oficialii formației din ”Mica Romă” au solicitat să își comprime partidele din cupă și să realizeze un cuplaj în două zile. CSM Lugoj a acceptat această variantă, iar dubla manșă a sferturilor de finală va fi găzduită în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj pe 13 și 14 ianuarie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Darko Zakoc, antrenorul Volei Alba Blaj a precizat că această competiție reprezintă un obiectiv pentru el și fetele sale, în Blaj dorindu-se realizarea eventului în acest sezon.

Pentru celelalte locuri rezervate semifinalelor se vor lupta: CS U Cluj – CSM București, Știința Bacău – Medicina Târgu Mureș și CSM Târgoviște – Dinamo București.

Volei Alba Blaj se va reuni pe 4 ianuarie, urmând o perioadă de pregătire intensă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.