CSM Volei Alba Blaj va susține, sâmbătă, de la ora 18.00, prima partidă oficială din acest sezon în fața propriilor suporteri.

Campioana României va primi vizita nou promovatei FC Argeș Volei Pitești, într-un meci care se va disputa în Sala „Timotei Cipariu”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Întâlnirea contează pentru etapa a treia a Diviziei A1, iar intrarea va fi liberă.

Pentru echipa din Blaj este primul meci oficial disputat în sala proprie de la festivitatea de premiere din luna mai, când s-a încoronat pentru a patra oară cu titlul de campioană a României, în timp ce pentru suporterii blăjeni este prima ocazie de a vedea la lucru noile jucătoare din lotul pregătit de Darko Zakoc.

Cu excepția Anastasiei Bezsonova, accidentată pentru o perioadă mai lungă, tehnicianul sârb poate conta pe toate celelalte jucătoare, după ce, săptămâna trecută, Bianka Busa, Maja Aleksic și Kirsten Knip, absente în prima etapă, au intrat în programul echipei.

CSM Volei Alba Blaj, care a stat etapa trecută, a câștigat în prima etapă la Galați, 3-0 cu CSU Belor, în timp ce FC Argeș Volei Pitești a înregistrat, până acum, două înfrângeri: 1-3 cu CSM Lugoj (în deplasare) și 0-3 cu CSU Belor Galați (acasă).

foto: Sorin Pană (Sportul ilustrat)

sursa: facebook Volei Alba Blaj

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.