Volei Alba Blaj-Medicina Targu Mures22Campioana României Volei Alba Blaj va avea parte de un program infernal în perioada imediat următoare, primul duel ”interzis cardiacilor” urmând să aibă loc, astăzi, de la 18.00, în Sala Transilvania din Sibiu, contra formației Nordmeccanica Piacenza în Liga Campionilor. Volei Alba Blaj va avea o serie de foc în campionat, urmând să joace contra echipelor CSM București, CSM Târgoviște și Știința Bacău, iar între aceste partide trupa lui Zakoc se va deplasa în Rusia pentru meciul cu Dinamo Moscova.

Prima oprire pentru Volei Alba Blaj va avea loc astăzi, la Sibiu, unde campioana României o va întâlni pe Nordmeccanica Piacenza în etapa a 2-a din Grupa F a Ligii Campionilor. În weekend echipa din ”Mica Romă” va ateriza în capitală unde va susține un derby extrem de interesant contra CSM-ului București. Un alt meci de foc va avea loc peste o săptămână în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj contra unei echipe puternice, Știința Bacău.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe 25 noiembrie, Volei Alba Blaj va disputa cel de-al doilea meci din grupele Ligii Campionilor, în deplasare la Dinamo Moscova, iar după acest hop, Blajul va ajunge la vicecampioana CSM Târgoviște în reeditarea finalei din primăvară. Cu toate că acest calendar pare să fie unul ireal, tehnicianul ”reginei” României are încredere în echipa sa de la care așteaptă evoluții bune.

”Vom traversa o perioadă grea, dar echipa mea este bine pregătită. Sper ca Dumnezeu să ne ajute și fetele să fie sănătoase, pentru că managementul echipei și-a făcut datoria și ne-a creat condiții foarte bune. Sunt sigur că vom rezolva cu bine această perioada dificilă”, a declarat în stilu-i caracteristic, Darko Zako, antrenorul campioanei României la volei feminin.

Și Sergiu Ștefănescu, președintele clubului de pe Târnave este încrezător în forța grupului, însă totodată recunoaște că programul pare unul imposibil numai cu meciuri de foc.

Volei Alba Blaj-Medicina Targu Mures30”Va fi o lună foarte dificilă pentru noi cu deplasări foarte lungi. Cred că vom avea de parcurs mii de kilometri într-un timp atât de scurt. Vom avea parte de derby-uri și în campionat, dar sperăm să trecem cu bine de această perioadă. Primul pas va fi miercuri, la Sibiu, cu Piacenza, unde sperăm să ne prezentăm la fel de bine precum am făcut-o în Franța”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Volei Alba Blaj a realizat 5 victorii în campionat din tot atâtea partide și a debutat cu dreptul și în CEV DenizBank Volleyball Champions League, după ce în prima etapă a trecut de Rocheville Le Cannet cu scorul de 3-1.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.