Volei Alba Blaj-Penicilina Iasi90De-a lungul istoriei confruntărilor dintre Volei Alba Blaj și Medicina Târgu Mureș au ieșit meciuri spectaculoase, rezultate surpriză și atmosferă superbă, indiferent în ce sală au avut loc duelurile. Sâmbătă, de la 18.00, în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj, va avea loc un nou episod din ”Derby-ul Ardealului”, urmând ca Volei Alba Blaj să primească replica Medicinei Târgu Mureș în cea de a 6-a etapă a Diviziei A1 la volei feminin.

Volei Alba Blaj nu a cunoscut gustul înfrângerii în actualul sezon, păstrându-și cu seriozitate titulatura de ”campioană”. Mai mult, echipa lui Darko Zakoc a cedat doar două seturi în actuala stagiune, unul în campionat contra lui Dinamo București în prima etapă și unul în Champions League contra franțuzoaicelor de la Rocheville Le Cannet. Blajul are prima șansă în acest derby, având în vedere forma de moment, suportul publicului de la meciurile de acasă și lotul mai valoros, însă cu siguranță mureșencele își vor vinde scump pielea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Întotdeauna au fost meciuri frumoase între noi și Mureș, și mai mult ca sigur la fel va și duelul de sâmbătă. medicina Târgu Mureș este o echipă periculoasa pentru că nu au câștigat niciun derby disputat în acest an și își vor dori să scoată maximum din acest joc. Noi trebuie să fim atenți, să ne facem jocul pentru a lua toate cele 3 puncte pe care ni le-am planificat. Pe hârtie avem prima șansă, dar trebuie sa fim atenți”, declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Clubului Sportiv Volei Alba Blaj.

Blajul a realizat 4 victorii din tot atâtea meciuri în actualul sezon al Diviziei A1, având 12 puncte și un meci mai puțin, după ce partida cu SCM Craiova a fost amânată în vederea pregătirii partidelor din Liga Campionilor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.