volei 1Volei Alba Blaj a debutat în noul sezon în urmă cu o săptămână, cu o victorie 3-1 pe terenul echipei Dinamo București. Mâine, cu începere de la ora 18.00, campioana en-titre a României va avea primul contact cu proprii suporteri din actualul sezon, în întâlnirea programată contra Penicilinei Iași, în cea de a 2-a etapă a Diviziei A1 la volei feminin. 

Cu un lot nou format în vară, la care s-au adăugat 11 transferuri, Volei Alba Blaj a început actualul sezon cu gândul de a-și păstra trofeul suprem cucerit în primăvara acestui an. Deși startul a fost mai greoi, pe bună dreptate având în vedere că Blajul nu a efectuat o pregătire de vară completă din cauză că majoritatea voleibalistelor au fost convocate la naționalele lor, în aceste momente se lucrează la închegarea relațiilor de joc, iar în scurt timp, campioana va ajunge la parametri doriți de tehnicianul Darko Zakoc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este primul meci al nostru pe teren propriu și sperăm ca publicul să ne asigure o primire cu brațele deschise, iar împreună să realizăm obiectivul final al acestui sezon, acela de a ne păstra titlul de campioană”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Alba Blaj.

Cu toate că Penicilina Iași este una dintre formațiile de tradiție ale voleiului feminin românesc, campioana din ”Mica Romă” beneficiază de toate atuurile pentru a se vedea câștigătoare la meciul de sâmbătă. Terenul propriu, staff-ul tehnic mai experimentat, lot mai valoros, precum și moral ridicat după victoria din prima etapă, sunt toate ingredientele necesare pentru ca Volei Alba Blaj să plece cu prima șansă la partida de mâine.

”Noi pornim ca favoriți, avem un lot mai bun, rezultate excelente în ultima perioadă, dar este  început de sezon și trebuie să fim atenți să nu pierdem puncte din meciurile care par facile”, a concluzionat Sergiu Ștefănescu. 

Lotul Volei Alba Blaj este format din: Adriana Bobi, Ioana Nemţanu, Leticia Boscacci, Dubravka Duric, Ivana Plchotova, Adina Salaoru, Carmen Mateaş, Ana Grbac, Marina Vujovic, Jovana Vesovic, Denisa Viloiu, Anamaria Berdilă, Silvana Chausheva.

Staff Tehnic: Darko Zakoc -antrenor principal, Predrag Zucovic – antrenor secund, Alexandra Aldea – maseur, Bogdan Rus-maseur.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.