Meciul de la Galați a reprezentat un moment special pentru mezina din lotul campioanei României la volei feminin CSM Volei Alba Blaj. Ștefania Cheluță, internațională de juniori a României și una dintre marile talente ale voleiului feminin românesc, a debutat oficial, la 15 ani, în prima ligă a țării noastre, la victoria de la Galați, pe care CSM Volei Alba Blaj a obținut-o în prima etapă a campionatului. 

„A fost ceva extraordinar și am trăit o experiență incredibilă la meciul de la Galați, pentru că am avut ocazia să debutez și să joc într-un meci foarte frumos, cu multe faze spectaculoase, alături de jucătoare de mare valoare. Nu a fost ușor să plec de acasă și să vin la Blaj, sunt la prima experiență departe de familie, dar am început să mă obișnuiesc și să mă adaptez aici. Antrenamentele sunt mult mai grele, dar frumoase, însă era de așteptat, pentru că joc pentru cea mai bună echipă din România. Obiectivul meu personal este să ajung cea mai bună voleibalistă din România, iar la Blaj sunt sigură că voi progresa foarte mult din punct de vedere voleibalistic”, a declarat Ștefani Cheluță.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot în weekendul trecut Ștefania Cheluță a debutat și pentru CSS Blaj, în victoria cu 3-0 obținută în fața echipei de la care a venit la Blaj, Juvenil Brașov, în prima etapă a CN Cadete. 

sursa: facebook Volei Alba Blaj

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.