Suporterii campioanei României la volei feminin, CSM Volei Alba Blaj, pregătesc o atmoferă de vis la derby-ul cu CSM Târgovişte din Divizia A1, programat duminică, de la ora 15.30, în sala “Timotei Cipariu”. Fanii blăjeni vor fi îmbrăcaţi în tricouri roşii inscripţionate cu mesajul “Campionii suntem noi!”

CSM Volei Alba Blaj îşi propune în faţa echipei din Târgovişte, neînvinsă în actuala ediţie a campionatului intern de volei feminin, o evoluţie care să facă uitate prestaţia mai puţin reuşită şi înfrângerea din runda precedentă, din Capitală, cu CSM Bucureşti.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În avanpremiera meciului cu CSM Târgovişte,  CSM Volei Alba Blaj a oferit, vineri, un set de mingi echipei de minivolei fete de la Clubul Sportiv Şcolar Blaj. Campioana României a fost reprezentată de directorul general Vladimir Bacşiş, antrenorul principal Darko Zakoc, precum şi de jucătoarele Adina Salaoru, Nneka Onyejekwe şi Marina Vujovic, care au schimbat câteva pase cu cele mai mici voleibaliste din Blaj, pregătite de Emil Ciufudean, spre marea încântare a acestora.

CSS Blaj este un partener tradiţional al CSM Volei Alba Blaj, voleibaliştii şi voleibalistele clubului sportiv şcolar din “Mica Romă” asigurând asistenţa tehnică la meciurile de pe teren propriu ale grupării campioane.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.