foto: facebook Volei Alba Blaj

Campioană europeană (2017) şi vicecampioană olimpică (2016) cu naţionala Serbiei, Tijana Malešević (1,85 m) spune că turneul Final Four al Ligii Campionilor reprezintă o experienţă nouă pentru ea, pe care nu o putea rata.

Extrema din Serbia a acordat un scurt interviu paginii de facebook a clubului CSM Volei Alba Blaj, vorbind despre participarea, la Final Four-ul Ligii Campionilor, pe care echipa din “Mica Romă” îl va organiza, în zilele de 5 şi 6 mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

– Volei Alba Blaj (VAB): Te rugăm să ne spui câteva lucruri legate de venirea ta la Blaj…

– Tijana Malešević (TM): Este primul meu turneul final de Liga Campionilor, aşa că nu am fost greu de convins să vin la această echipă. Va fi o experienţă nouă pentru mine, de asemenea voi lucra cu Darko Zakoc pentru prima dată în carieră, deşi ne cunoaştem de mult timp.

– VAB: Vii din puternicul campionat al Turciei, care dă două echipe la turneul de la Bucureşti. Ce ne poţi spune despre adversarii pe care îi vom întâlni?

– TM: Am jucat toate (n.r. Tijana Malešević, Nataša Krsmanović şi Melisa Meliş) în sezonul trecut în Turcia şi ştim cât de puternice sunt adversarele. Galatasaray, echipa pe care o vom întâlni în semifinale, este foarte bună, cu jucătoare experimentate, dar vorbim despre un singur meci, în care orice se poate întâmpla, va fi la fel pentru ele, ca şi pentru noi.

– VAB: Înainte de a veni la Blaj, aveai date despre club sau despre coechipiere?

– TM: Cunoşteam câteva jucătoare de aici, am mai jucat cu unele înainte, ştiam că sunt multe persoane din Serbia la echipă şi cunoşteam istoricul acestui club. Şi în acest sezon, chiar dacă a terminat pe locul doi în campionat, echipa a jucat bine, dovadă competiţia pe care o va găzdui.

– VAB: Care sunt şansele să ne calificăm în marea finală?

– TM: Întotdeauna există o şansă, mai ales în volei. Se poate întâmpla orice, pentru că e doar un joc la mijloc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.