Una dintre cele mai bune voleibaliste din lume pe postul de libero, Silvija Popovic (Serbia) se va afla în lotul campioanei României la volei feminin, CSM Volei Alba Blaj, în sezonul viitor. Pentru această poziție, CSM Volei Alba Blaj va conta și pe serviciile braziliencei Luiza Ungerer de Carvalho Rocha.

Ambele jucătoare se vor afla la prima experiență în campionatul României.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Silvija Popovic (1,78 m) este o jucătoare de bază a naționalei Serbiei, echipă cu care a devenit campioană mondială (2018), vicecampioană olimpică (2016) și campioană europeană (2011). Născută la data de 15 martie 1986, la Niksic (Muntenegru), Silvija Popovic a evoluat, la nivel de club, pentru echipele Postar 064 Belgrade (Serbia), Rabita Baku (Azerbaidjan), Voléro Zürich (Elveția) și Altay VC (Kazakhstan), cucerind numeroase trofee cu aceste formații, dar și titluri individuale care i-au răsplătit evoluția din teren. În prezent, Silvija Popovic se pregătește cu naționala Serbiei pentru turneul final al Campionatului European de volei feminin, ce se va desfășura, în perioada 23 august – 8 septembrie, acolo unde echipa sa este mare favorită la cucerirea trofeului. 

Luiza Ungerer de Carvalho Rocha (1,66 m) este o voleibalistă cu dublă cetățenie, braziliană și germană, născută la data de 11 ianuarie 1988, la Rio de Janeiro (Brazilia). Luiza Ungerer de Carvalho Rocha a jucat, până acum, la echipele Rio de Janeiro Volei Clube și AD Brusque din Brazilia, SES Calais, Volley-Ball Nantes și Béziers Volley din Franța. Are în palmares două titluri de campioană și o cupă a Braziliei cu Rio de Janeiro Volei Clube, fiind vicecampioană a Franței cu Volley-Ball Nantes.

sursa: facebook Volei Alba Blaj

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.