Trei dintre reprezentantele CSM Volei Alba Blaj la Campionatul European de Volei din acest an, Bianka Busa, Maja Aleksic și Silvija Popovic vin la Blaj cu titlul continental în palmares.

Duminică seara, Serbia, cu Bianka Busa și Silvija Popovic titulare, a cucerit, pentru a treia oară, titlul european la volei feminin, după ce a învins, într-o finală epică, la Ankara, reprezentativa Turciei, cu scorul de 3-2 (21-25, 25-21, 25-21, 22-25, 15-13).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Campioană mondială în exercițiu (titlu cucerit în 2018, cu cele trei jucătoare în componență) și vicecampioană olimpică (2016), Serbia a mai cucerit titlul european în 2011 (cu Nadja Ninkovic pe teren) și în 2017 (echipă din care a făcut parte și Bianka Busa), dovedind, încă o dată, că este cea mai valoroasă echipă din voleiul mondial.

Campioana României, CSM Volei Alba Blaj, a avut la turneul final al Campionatului European din acest an șapte voleibaliste: Ioana Baciu și Ramona Rus (România), Bianka Busa, Maja Aleksic și Silvija Popovic (Serbia), Sanja Popovic-Gamma (Croația) și Anastasiya Bezsonova (Azerbaidjan).

sursa: facebook Volei Alba Blaj

foto: cev.eu

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.