foto: doarvolei.ro

Echipa naţională de volei feminin a României, din care fac parte şi două jucătoare de la CSM Volei Alba Blaj, Nneka Onyejekwe şi Ioana Baciu, va disputa în acest început de an două meciuri de calificare la turneul final al Campionatului European, care va avea loc, în perioada 23 august – 8 septembrie 2019, în Turcia, Polonia, Ungaria și Cehia.

România va juca mai întâi cu Spania, sâmbătă 5 ianuarie, de la ora 18.00, la Alexandria (în direct la TVR 1 şi TVR HD), pentru ca în 9 ianuarie să întâlnească în deplasare Bosnia-Herțegovina.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În clasamentul grupei, România este lider, cu 10 puncte. Echipa noastră este urmată de Spania (9 puncte), Bosnia-Herțegovina (5 puncte) și Letonia (0 puncte). Primele două clasate se califică la turneul final din acest an.

La turneul final al Campionatului European de Volei vor participa, în premieră, 24 de echipe naționale, 12 formații fiind deja calificate. Alături de reprezentativele țărilor organizatoare (Turcia, Polonia, Ungaria și Cehia), sunt calificate direct naționalele care au ocupat primele opt locuri la turneul final din 2017: Serbia (deținătoarea trofeului), Olanda, Azerbaidjan, Italia, Rusia, Belarus, Germania și Bulgaria.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.