foto: facebook Alexandru Man

Echipa de volei cadeți a Clubului Sportiv Școlar Blaj organizează, vineri, sâmbătă și duminică, meciurile Seriei a III-a din faza semifinală a campionatului național.

Alături de clubul blăjean, la start se vor echipele CSS Botoșani, CSS 2 CNE Baia Mare și LPS Bihorul Oradea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Obiectivul băieților pregătiți de Alexandru Man este calificarea la turneul final, acolo unde tehnicianul blăjean a reușit să califice deja echipa de volei speranțe băieți a clubului blăjean.

Meciurile se vor disputa în Sala CSS Blaj din Parcul Avram Iancu, echipa din “Mica Romă” urmând să joace de la orele 18.00 (vineri), 14.00 (sâmbătă) și 13.00 (duminică).

„Obiectivul nostru este clar: calificarea la turneul final, iar pentru asta trebuie să luptăm și să ocupăm o poziție care să ne asigure acest lucru. M-aș bucura foarte mult ca blăjenii să vină într-un număr cât mai mare și să ne susțină”, afirmă antrenorul voleibaliștilor blăjeni, Alexandru Man.

În faza a doua semifinală a competiției, sunt organizate, în perioada 5-7 aprilie, patru turnee semifinale, la startul cărora se află cele mai bune 16 echipe din țară. Echipele clasate pe primul loc din fiecare serie semifinală și cele mai bune două echipe de pe locul doi se vor califica la turneul final.

Voleibaliștii care formează echipa de cadeți a Clubului Sportiv Școlar Blaj au în palmares două locuri 4 la turneele finale din 2017 (minivolei, turneu organizat la Blaj) și 2018 (speranțe).

În acest sezon, Alexandru Man a reușit să califice la turneul final echipa de volei speranțe băieți, după ce a câștigat, cu maximum de puncte, turneul semifinal de la Zalău.

La toate meciurile turneului semifinal de volei cadeți organizat de CSS Blaj în acest weekend intrarea va fi liberă.

sursa: Nicu Goga (Radio Blaj)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.