Volei Alba Blaj-Medicina Targu Mures32Volei Alba Blaj a fost oaspete în propria sală la meciul din etapa a 10 a Diviziei A1 la volei feminin. Campioana României a întâlnit Universitatea Cluj, într-un meci fără istoric, Blajul câștigând categoric partida scor 3-0 (25-17, 25-9, 25-16) duelul reprezentând o repetiție accesibilă înainte de marele duel cu Dinamo Moscova din Liga Campionilor, confruntare care va avea loc miercuri, în sala polivalentă din Sibiu, cu începere de la ora 18.00.

Emoțiile au fost inexistente la partida din campionat pentru Volei Alba Blaj, campioana adjucându-și a 9-a victorie consecutivă din actualul sezon, o cifră incredibilă. Practic, Volei Alba Blaj a câștigat toate întrecerile interne.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul set a fost unul de acomodare, timp în care s-a luat pulsul partidei, iar echipa din ”Mica Romă” a câștigat cu 25-17. În cel de-al doilea set clujencele nu au avut nicio șansă în fața campioanei și au pierdut setul la 9, iar în ultimul set Volei Alba Blaj s-a impus cu 25-16, câștigând categoric partida.

Cu toate că are un meci mai puțin, Volei Alba Blaj este liderul întrecerii interne, având victorii pe linie. Pentru echipa lui Darko Zakoc urmează al 4-lea meci din Champions League, cel cu Dinamo Moscova, miercuri, ora 18.00 la Sibiu.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.