foto: facebook Volei Alba Blaj

CSM Volei Alba Blaj a obţinut o nouă victorie în Divizia A1 de volei feminin. Într-un meci în devans din etapa a 12-a, jucat luni seară în sala “Timotei Cipariu”, campioana României a învins cu 3-0 formaţia Penicilina Iaşi. 

Meciul a fost mai dificil pentru CSM Volei Alba Blaj decât disputa din seara anterioară, cu Universitatea Cluj. Primul set, în care gruparea moldavă a condus la un moment dat cu 12-6, a durat 27 de minute şi a fost câştigat cu 25-22 de trupa din “Mica Romă”. Amfitrioanele s-au impus în setul secund cu 25-20, după 25 de minute de joc. Ultimul set a fost cel mai dezechilibrat, Blajul câştigându-l cu 25-11 în doar 19 minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM Volei Alba Blaj (antrenor Darko Zakoc): Petya Barakova – Ramona Rus, Adina Salaoru (cpt.), Aleksandra Crncevic, Lynda Morales, Nneka Onyejekwe – Marina Vujovic (libero). Au mai jucat: Slavina Koleva, Mariana Aquino, Lena Moellers, Selime Ilyasoglu.

Pentru campioana României la volei feminin urmează două dispute de foc: cu Mulhouse – în Liga Campionilor şi cu CSM Bucureşti (victorioasă luni seară cu 3-1 la Târgovişte) – în campionat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.