În cea de a 5-a etapă a Ligii Campionilor, Volei Alba Blaj s-a deplasat în Rusia, la Dinamo Krasnodar. Echipa lui Darko Zakoc nu a câștigat niciun punct european până la acest duel, însă s-a răzbunat cu vârf și îndesat, punând mâna pe o victorie senzațională, în minimum de seturi, pe terenul deținătoarei Cupei CEV. Blajul a câștigat cu 3-0 (25-18, 25-18, 25-).

Volei Alba Blaj a practicat unul dintre cele mai bune jocuri din actualul sezon, lăsând fără replică una dintre cele mai bune formații ale Rusiei, o țară cu un volei la standard ridicat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Blajul a controlat întreaga partidă, câștigând primul set oarecum categoric, scor 25-18. La fel au stat lucrurile și în setul secund, parcă tras la indigo, iar Volei Alba Blaj a mai pus un set pe tabelă, tot la 18.

Cel de-al 3-lea set a fost ușor mai strâns la început, însă Blajul s-a desprins la 18-16 și a reușit să facă setul mai apoi, la 17.

Este o victorie mare, una de moral, și care păstrează Blajul cu șanse pentru calificarea în Cupa CEV, destul de mici însă, având în vedere că în ultima etapă, echipa lui Darko Zakoc va întâlni pe teren propriu Dinamo Moscova, miercuri, în polivalenta din Sibiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.