foto: facebook Volei Alba Blaj

CSM Volei Alba Blaj a obţinut o victorie importantă în Divizia A1 de volei feminin: 3-0 pe teren propriu cu CSM Târgovişte în etapa a opta din faza a doua a campionatului. 

Succesul duce echipa din “Mica Romă” şi mai aproape de cucerirea unui nou titlu de campioană.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În meciul disputat miercuri seară în Sala “Timotei Cipariu” scorul pe seturi a fost 25-20 (în 25 de minute), 25-15 (în 22 de minute) şi 30-28 (în 34 de minute).

Ioana Baciu (17), Ana Lazarevic (16) și Sonja Newcombe (13) au reușit cele mai multe puncte în acest meci, urmate de Jelena Alajbeg (10) de la CSM Târgoviște. Echipa oaspete a pus probleme în special cu serviciul (9-3), ridicătoarele Diana Calotă (5) și Lorena Ciocian (3) reușind cele mai multe puncte din serviciu. Ca de obicei, CSM Volei Alba Blaj a stat mai bine la blocaj (10-7), Nadja Ninkovic reușind cele mai multe puncte prin acest procedeu (4).

CSM Volei Alba Blaj (antrenor Darko Zakoc): Lora Kitipova – Ioana Baciu, Nadja Ninković, Ana Lazarevic, Sonja Newcombe, Nneka Onyejekwe – Marina Vujovic (libero). Au mai jucat: Maja Aleksic, Mariya Karakasheva, Aleksandra Cirovic, Katerina Zhidkova.

Cu două etape înainte de final, CSM Volei Alba Blaj se află la egalitate, în fruntea clasamentului, cu CSM București, 60 puncte, însă echipa din Blaj are o partidă în minus, ceea ce îi conferă statutul de favorită la titlu.

Pentru CSM Volei Alba Blaj urmează, sâmbătă 4 mai, meciul din deplasare cu Ştiinţa Bacău.

Ultimele două partide din acest campionat sunt programate la Blaj, cu Dinamo (luni 6 mai, de la ora 14.30) și CSM Lugoj (miercuri 8 mai, de la ora 18.00).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.