Volei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti13Volei Alba Blaj își va încheia prima aventură din Champions League, miercuri, de la ora 18.00 împotriva lanternei roșii din Grupa H, Rocheville Le Cannet. Cu o victorie contra echipei din Franța, gruparea din ”Mica Romă” și-ar asigura continuitatea în cupele europene, urmând să se califice în Cupa CEV la volei feminin. Despre perioada grea care urmează să o traverseze campioana României, a vorbit Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Volei Alba Blaj a avut un start perfect în 2016, calificându-se fără emoții în semifinalele Cupei României, debutând cu dreptul în campionat (3-0 cu Dinamo București) și făcând o partidă aproape excelentă în deplasare, pe terenul formației Nordmeccanica Piacenza în Liga Campionilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Cred că ne vom lua la revedere de la Liga Campionilor într-un mod onorabil și trebuie să le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit. Sper să tragem cortina cu o victorie în fața unei săli pline și să ne bucurăm de o calificare în sferturile Cupei CEV”, a precizat Sergiu Ștefănescu.

Întreg interviul realizat cu oficialul echipei campioane îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.