Volei Alba Blaj-Penicilina Iasi92Volei Alba Blaj a debutat perfect în noul sezon, primul în care echipa din ”Mica Romă” se prezintă cu apelativul ”campioana României” cu două victorii în două partide dificile, contra lui Dinamo București în deplasare și pe teren propriu contra Penicilinei Iași. Obiectivul principal al ”reginei României” este de a-și păstra titlul de campioană, iar acest lucru a fost subliniat și de antrenorul Darko Zakoc, cel care a comentat subiectul în stilu-i caracteristic.

Imediat după partida câștigată, scor 3-0 contra Penicilinei Iași, antrenorul Blajului a declanșat ”războiul” pentru titlu, cu o declarație făcută în propriul fel, pornită din mentalitatea sârbească, în care ”a pierde” nu prea există.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”În scurt timp echipa se va suda și va arăta altfel. Sunt foarte mulțumit de noile jucătoare. Pentru mine e clar, fiecare an este la fel: război pentru titlu. Așa a fost tot timpul în viața mea. Va fi greu să avem numai victorii, însă eu sper să jucăm cel mai bun volei în faza de play-off. O sa avem un program încărcat, cu meciuri în campionat, cupă și Champions League, o competiție nouă pentru fete, însă eu sper să reacționeze bine și să avem un parcurs bun”, a precizat Darko Zakoc, antrenorul campioanei Volei Alba Blaj.

Întreg interviul video cu tehnicianul sârb de pe banca Blajului îl puteți urmări ma jos, precum și declarațiile făcute de Adina Salaoru, căpitanul echipei din ”Mica Romă” și Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.