Volei Alba-Blaj - Dinamo Moscova18Volei Alba Blaj a disputat astăzi și meciul restant din etapa a 5-a a campionatului național de volei feminin, câștigând cu 3-0 (25-16, 25-13, 25-10) în fața formației SCMU Craiova și bifând al 11-lea succes din tot atâtea partide. Meciul din Oltenia a fost unul fără emoții pentru campioana României, care a avut un tur aproape perfect, cedând un singur punct în întâlnirea cu CSM București.

Meciul și victoria. Așa s-ar traduce pe scurt rețeta campioanei Volei Alba Blaj în campionatul intern, echipa pregătită de Dark Zoakoc având un parcurs fără cusur cu excepția punctului pierdut pe terenul puternicei echipe CSM București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astăzi, SCMU Craiova a găzduit meciul restant din etapa a 5-a, însă Volei Alba Blaj și-a luat ”La revedere” de la întrecerea internă cu o victorie categorică. Primul set a fost unul de încălzire, timp în care craiovencele au punctat de cele mai multe ori în meci – 16.

În cel de-al doilea set Volei Alba Blaj și-a făcut misiunea mai ușoară și a câștigat rapid cu 25-13, iar în ultimul set voleibalistele pregătite de Zakoc s-au impus cu o diferență categorică, 25-10.

Darko Zakoc a folosit următoarea echipă: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Adriana Bobi, Anamaria Berdilă, Adina Salaoru, Jovana Vesovic, Marina Vujovic (libero); Au mai fost introduse pe parcurs: Carmen Mateaş și Ioana Nemțanu;

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.