volei clCel mai așteptat meci din istoria formației Volei Alba Blaj s-a consumat. Campioana României a debutat cu dreptul în CEV DenizBank Volleyball Champions League, în deplasare la Rocheville Le Cannet din Franța. Echipa din ”Mica Romă” s-a impus cu 3-1 (25-20, 25-20, 16-25, 25-17), câștigând 3 puncte într-o grupă foarte dificilă, aducând mândrie în casele blăjenilor, a tuturor iubitorilor de volei din județul Alba și din România.

Blajul a început perfect partida din Franța și a trecut la conducerea partidei, deși nu a reușit să se distanțeze decisiv până spre jumătatea primului set. Cu începere de la punctul 15, Blajul nu le-a mai dat șansa francezelor să revină și a reușit să facă 1-0, după 25-20 și 25 de minute disputate în primul meci oficial în Liga Campionilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Al doilea set a fost puțin mai echilibrat, însă campioana României a dat dovadă de mai multă tărie de caracter, iar setul secund din duelul debutantelor în Liga Campionilor le-a revenit blăjencelor, la aceeași diferență de 5 puncte, 25-20.

În cea de a 3-a parte a meciului, trupa lui Zakoc s-a relaxat și nu a forțat câștigarea partidei,volei cl 2 motiv pentru care voleibalistele de la Rocheville Le Cannet au pus mîna pe setul terț scor 25-16, set pe care l-au conduse de la un capăt la celălalt, deși Blajul a avut puterea de a reveni în câteva momente.

Mustrate de Darko Zakoc la pauza dintre seturi, Salaoru și compania și-au revenit în setul al 4-lea, parte pe care au controlat-o de la un capăt la celălalt. Volei Alba Blaj a demonstrat că este o echipă puternică și că beneficiază de jucătoare foarte bune, iar jocul colectiv este pe o pantă ascendentă, motive care s-au văzut și în partida contra francezelor. Ultimul set le-a revenit reprezentantelor României în Liga Campionilor, scor 25-17, iar Volei Alba Blaj a realizat victoria la debutul în CEV DenizBank Volleyball Champions League, o performanță uriașă pentru sportul din Alba.

sursa foto: captură Digisport 4

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.