Volei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti38Campioana României își continuă parcursul fără greșeală în întrecerea internă, bifând cel de-al 13-lea succes din tot atâtea partide. Volei Alba Blaj a trecut astăzi categoric de Penicilina Iași în partida disputată în Moldova, scor 3-0 (25-19, 25-14, 25-13) după numai o oră și 6 minute de joc, meci în care Darko Zakoc și-a permis să nu folosească mai multe jucătoare importante.

Volei Alba Blaj nu se dezminte și a bifat astăzi cel de-al 13-lea succes consecutiv din tot atâtea partide disputate în Divizia A1 de volei feminin. Deplasarea din Moldova a fost una fără istoric pentru campioana României, care a tranșat soarta partidei în numai o oră și 6 minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, Darko Zakoc a ales să odihnească mai multe jucătoare de bază precum Adina Salaoru, Ivana Plchotova sau Jovana Vesovic, însă titularele de astăzi s-au descurcat fără probleme și s-au impus categoric în fașa Penicilinei Iași.

Blajul a controlat întreaga partidă și a câștigat, pe rând, fiecare set la 19, 14 și 13. Cu 38 de puncte acumulate în actualul sezon, Volei Alba Blaj conduce autoritar clasamentul Ligii Naționale de Volei Feminin, iar miercuri, trupa din ”Mica Romă” va întâlni pe teren propriu CSM Lugoj în cea de a 14-a etapă din întrecerea internă.

La acest meci Darko Zakoc a mizat pe: Dubravka Djuric, Adriana Bobi, Ana Grbac, Ioana Nemțanu, Ana Maria Berdilă, Jelena Alajbeg și Marina Vujovic – libero.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.